ΚΑΝΟΥΜΕ

ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Επιστήμονες, ερευνητές και εμπειρογνώμονες της διατροφής από όλο τον κόσμο συνεργάζονται στο Ινστιτούτο Υγείας Nutrilite για να κάνουν τη βέλτιστη ευεξία μια φιλοδοξία που όλοι μας μπορούμε να πετύχουμε. Η φήμη των προϊόντων της επωνυμίας NUTRILITE στηρίζεται στις μελέτες και τις κλινικές έρευνες που γίνονται στις πάμπολλες ενώσεις και τα μείγματα μας. Οι μελέτες αυτές μας βοηθούν να κατανοήσουμε το ρόλο των επιμέρους συστατικών στην υγεία μας, καθώς και τις συνέργειες των μειγμάτων των θρεπτικών ουσιών στα συμπληρώματα διατροφής. Η ακεραιότητα των εμπειρογνωμόνων μας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της εμπιστοσύνης που εμπνέουμε.

Sam Rehnborg PhD, Πρόεδρος, Ινστιτούτο Υγείας Nutrilite: Γιος του ιδρυτή της Nutrilite, του Carl F. Rehnborg, συνεργάστηκε με τον πατέρα του από το 1964 για να αφοσιωθεί στη διατροφική έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων. Σήμερα διαδίδει τη σημασία της διατροφής και της ευεξίας σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας τους ανθρώπους να καταλάβουν πώς τα συμπληρώματα της Nutrilite μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη διατροφή για καλύτερη υγεία.  Το φιλανθρωπικό του έργο έχει επικεντρωθεί στα μη προνομιούχα παιδιά.

"Είμαι συνεχώς κατάπληκτος όταν βλέπω πώς έχει εξελιχθεί σήμερα η Nutrilite σε σχέση με το πολύ ταπεινό ξεκίνημα της".

Keith Randolph PhD, Στρατηγική της Τεχνολογίας, Ινστιτούτο Υγείας Nutrilite: Ένας διακεκριμένος ειδικός στην επιστήμη της διατροφής και της βιοχημείας. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα, έχει κερδίσει πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ για την πρωτοποριακή εργασία του.

"Από τον εξοπλισμό και την τεχνολογία αιχμής μέχρι τους υψηλού μορφωτικού επιπέδου έμπειρους ανθρώπους, δεν θα μπορούσα να ζητήσω ένα πιο θετικό και  ενθαρρυντικό περιβάλλον".

Audra Davies, BSc, MSc, Αντιπρόεδρος, Ανάπτυξη Προϊόντων Διατροφής & Αναλυτικές Επιστήμες: Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής, η Davies κατέχει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ και έχει δημοσιεύσει διάφορα συγγράμματα σχετικά με τη χημεία των φυτών.

"Οι επιστήμονες της Nutrilite ήταν από τους πρώτους που εξερεύνησαν το βασίλειο των φυτοθρεπτικών συστατικών.  Είναι μεγάλη ικανοποίηση για μένα να μοιραζόμαστε αυτές τις γνώσεις μας".

Amit Chandra, PhD, Διευθυντής, Επιστήμες Χρωματογραφίας, Αναλυτικές Επιστήμες, Amway Ε&Α: Με περισσότερες από 40 δημοσιευμένες εργασίες, 14 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ και 24 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, πρόκειται για έναν εμπειρογνώμονα διεθνούς κλάσης στο τομέα των βοτάνων που χρησιμοποιούνται στα συμπληρώματα διατροφής.

"Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με παγκοσμίως αναγνωρισμένους ηγέτες της επιστημονικής αριστείας, οι οποίοι ασπάζονται τη θεωρία "τα καλύτερα της φύσης - τα καλύτερα της επιστήμης".

Kevin Gellenbeck, PhD, Επιστημονικός Ερευνητής Ανάπτυξης Μεθόδων, Τυποποίηση, Amway/Nutrilite: Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας και 9 εργασίες και 5 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ στο ενεργητικό του, ηγείται στην έρευνα των φυτικών συμπυκνωμάτων και τη διατροφή των ανθρώπων.

"Είναι τιμή μου να επεκτείνω σε όλο τον κόσμο την παράδοση της έρευνας των φυτικών συμπυκνωμάτων που ξεκίνησε από τον Carl Rehnborg και βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της Nutrilite".

Πληροφορίες για άλλους εμπειρογνώμονες της διατροφής του Ινστιτούτου Υγείας Nutrilite θα βρείτε εδώ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ

Οι διακεκριμένοι ερευνητές μας, επιστήμονες και εμπειρογνώμονες στον τομέα της διατροφής συνεργάζονται για να διασφαλίσουν ότι τα συμπληρώματα διατροφής και οι βιταμίνες NUTRILITE είναι ασφαλή, υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα.

Don Pusateri, Επιστημονικός Συνεργάτης/Ανάπτυξη Συμπυκνωμάτων: Ένας ειδικός στον τομέα της γεωργίας και της διατροφής, που διεξάγει έρευνα σχετικά με τα φαρμακευτικά φυτά και αναπτύσσει νέα προϊόντα NUTRILITE. Η πιο πρόσφατη εργασία του εστιάζει στα φαρμακευτικά φυτά της Αυστραλίας και της Αφρικής.

Jean Wang, PhD,Ανώτερη Επιστήμονας/ Μηχανικός Διαδικασιών: Με αρκετές δημοσιεύσεις στο ενεργητικό της, εστιάζει στις μηχανικές διαδικασίες, αναπτύσσοντας και δημιουργώντας νέες μεθόδους παραγωγής για τα βοτανικά συμπυκνώματα. Οι ειδικότητές της περιλαμβάνουν διήθηση μεμβρανών, εκχύλιση σπορέλαιων, κοκκοποίηση και παστερίωση.

Gene Maly, Επιστημονικός Συνεργάτης/Τυποποποίηση Τροφίμων & Ποτών: Ένας από τους πιο υψηλόβαθμους επιστήμονες με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας, κατέχει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ σχετικά με τη διατροφή και τη διαχείριση βάρους.

Mary Murray, PhD, Επιστημονικός Συνεργάτης/Ανάπτυξη Συμπληρωμάτων:. Με πολλές δημοσιεύσεις και διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ, έχει αναγνωριστεί για τη δουλειά της στην ανάπτυξη φαρμακοτροφίμων, σε προϊόντα με βάση τη διατροφογενετική, την υγεία των οστών και την υγεία των γυναικών.

Lisa Rozga, Υπεύθυνος Ομάδας, Ανάπτυξη Συμπληρωμάτων: Με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στον κλάδο, εργάζεται στην έρευνα ανάπτυξης και τη βελτιστοποίηση στοχευμένων συμπληρωμάτων NUTRILITE.

Tom La, Ανώτερος Επιστήμονας/Ανάπτυξη Συμπυκνωμάτων/ Ανώτερος Μηχανικός-Χημικός: Με αρκετά διπλώματα ευρεσιτεχνίας στο ενεργητικό του, εργάζεται για να πλαισιώσει και να αναπτύξει μεθόδους κοκκοποίησης για τα συμπληρώματα NUTRILITE. Η πρόσφατη δουλειά του εστιάζει στην ανάπτυξη μιας διαδικασίας για την κοκκοποίηση των βοτανικών συστατικών.

Lynne Connor, PhD, Ανώτερος Επιστήμονας/ Ανάπτυξη Τροφίμων & Ποτών: Με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ για τη διατροφή και τη διαχείριση βάρους στο ενεργητικό της, ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τον έλεγχο των προϊόντων διαχείρισης βάρους και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων NUTRILITE.

Yingqin Li, Ανώτερος Επιστήμονας/ Ανάπτυξη Συμπληρωμάτων: Με πάνω από 20 δημοσιεύσεις και δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ, η Yingquin Li ειδικεύεται στην ανάπτυξη ασφαλών και αποτελεσματικών συστατικών φυτικής προέλευσης για βασικά και λειτουργικά προϊόντα της NUTRILITE.

Yumei Lin, Ph.D., Ανώτερος Επιστήμονας, Κλινικές Έρευνες: Με πολλές εργασίες και δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ, η Dr. Yumei Lin είναι αφιερωμένη στη μελέτη των λειτουργιών των συστατικών, στα πρωτότυπα συμπληρώματα και τις επιπτώσεις τους στον άνθρωπο.

Kevin Robinson, Ανώτερος Επιστήμονας (Ανάπτυξη Διαδικασιών), Ανάπτυξη Συμπληρωμάτων: Με υπόβαθρο τη φαρμακευτική και τον κλάδο της ενέργειας, αναπτύσσει νέα συμπυκνώματα και διαδικασίες παραγωγής για τα τρέχοντα συμπυκνώματα.

Dawna Venzon, PhD, RD, Ανώτερη Επιστημονική Ερευνήτρια/ Διατροφική Έρευνα & Κλινική Έρευνα: Μία εμπειρογνωμόνων με πολλά δημοσιεύματα σχετικά με το πώς ο εγκέφαλος ελέγχει και ρυθμίζει την όρεξη, εστιάζει στη διατροφική έρευνα.

Heather Arnold, Ανώτερη Υπεύθυνη Ομάδας, Ανάπτυξη Συμπληρωμάτων: Από το ξεκίνημά της στον τομέα της μηχανικής συσκευασίας, τώρα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, τη βελτιστοποίηση και την κυκλοφορία των συμπληρωμάτων διατροφής.

Kerry Grann, PhD, Ανώτερη Επιστήμονας/ Κλινικές Έρευνες: Με διάφορες εργασίες και ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ στο ενεργητικό της και με υπόβαθρο τη δημόσια υγεία και την αθλητική ιατρική, επικεντρώνεται στην τεχνική αξιολόγηση των νέων συστατικών και το συντονισμό των κλινικών ερευνών.

Rodney Johnson, Διαχείριση Γνώσεων και Ειδικός Επιχειρηματικής Ευφυΐας: Με μια σειρά από εργασίες και ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ στο ενεργητικό του, έχει εξειδικευτεί στην επιστήμη των τροφίμων και το σχεδιασμό, τη διαμόρφωση και τον έλεγχο των συμπυκνωμάτων, των συμπληρωμάτων, των τροφίμων και των ποτών.

John Βalles, PhD, Ανώτερος Επιστημονικός Ερευνητής/ Γεωργική Φυτολογία: Εστιάζοντας στα φυτικά συμπυκνώματα, ένας εμπειρογνώμονας με αρκετές δημοσιεύσεις και μέλος της Αμερικανικής Εταιρείας Γεωπονίας (ASA), της Αμερικανικής Εταιρείας Επιστήμης των Καλλιεργειών (CSSA) και της Αμερικανικής Εταιρείας Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών.

Kalee Dahlin, MS, Ανώτερη Υπεύθυνη Ομάδας, Ανάπτυξη Τροφίμων & Ποτών: Εποπτεία ανάπτυξης, δοκιμή και εφαρμογή των τροφίμων και ποτών με διατροφική προστιθέμενη αξία, η Kalee Dahlin ειδικεύεται στον αθλητισμό, την ενέργεια και τη διαχείριση βάρους, σε σχέση με ποτά και σνακ, καθώς και λειτουργικά τρόφιμα, προϊόντα για παιδιά και δραστήριους ενήλικες.

David G. Groh, Διευθυντής, Υγεία & Ομορφιά Νέα Τεχνολογία Ε&Α, Access Business Group: Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας και πέντε διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ, εστιάζει στον εντοπισμό, την αξιολόγηση και την ενσωμάτωση νέων συστατικών και τεχνολογιών προϊόντων.

Marc Lemay, PhD, Ανώτερος Επιστήμονας, Κλινικές Έρευνες: Αναγνωρισμένος για το έργο του σχετικά με τα νέα συστατικά και τις διαταραχές της μνήμης, βοηθά στο σχεδιασμό και την εκτέλεση κλινικών ελέγχων με έμφαση στα νέα συστατικά.

Steve Missler, PhD, Ανώτερος Επιστημονικός Ερευνητής, Υπηρεσία Βιοδοκιμασιών: Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον ακαδημαϊκό κόσμο, την κυβέρνηση και τη βιομηχανία, ειδικεύεται στο ρόλο των αντιοξειδωτικών στην προστασία από το οξειδωτικό στρες και τις βλάβες του DNA.

Mark Proefke, PhD, Ανώτερος Υπεύθυνος Ομάδας: Αναλυτικές Υπηρεσίες - Χημεία: Με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των φαρμακευτικών προϊόντων, ηγείται στην ομάδα Χημείας και επικεντρώνεται σε αναλυτικές μεθοδολογίες για τη διασφάλιση προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Jeffrey Scholten, PhD, Ανώτερος Υπεύθυνος Ομάδας: Αναλυτικές Υπηρεσίες Βιοδοκιμασίας και Μικροβιολογίας: Με εκπαίδευση στη Βιοχημεία και Ενζυμολογία, ηγείται της ομάδας Βιοδοκιμασίας/ Μικροβιολογίας και είναι υπεύθυνος για την ανακάλυψη και ανάπτυξη νέων μεθόδων, που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των προϊόντων.

Zachary Wahl, Υπεύθυνος Ομάδας, Ανάπτυξη Συμπληρωμάτων: Με υπόβαθρο τη διασφάλιση ποιότητας και τις αναλυτικές υπηρεσίες, τώρα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των προϊόντων στις κατηγορίες της Διαχείρισης Βάρους, Αθλητικής Διατροφής και Παιδιών.