ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΤΟ

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Θέλουμε να κάνουμε πιο υγιή ζωή και η NUTRILITE μας δίνει ένα χέρι βοηθείας: Ως παγκοσμίως η νούμερο ένα επωνυμία συμπληρωμάτων διατροφής*, η Nutrilite έχει αναπτύξει τεχνογνωσία από τα 80 χρόνια επιστήμης και έρευνας. Ο Carl F. Rehnborg, ιδρυτής της Nutrilite, έμαθε για τα οφέλη των φυτοθρεπτικών συστατικών στη δεκαετία του 1920, όταν δούλευε στην ύπαιθρο της Κίνας. Η εμπειρία του τον έκανε πρωτοπόρο στα πλούσια σε φυτοθρεπτικά συστατικά συμπληρώματα το 1934, όταν έφερε στην αγορά των ΗΠΑ την πρώτη καθημερινή πολυβιταμίνη.

Τα συμπληρώματα της επωνυμίας NUTRILITE παράγονται με την αποκλειστική διαδικασία μας "από το σπόρο έως το τελικό συμπλήρωμα". Είμαστε μία από τις ηγετικές επωνυμίες συμπληρωμάτων διατροφής που διατηρούμε τα δικά μας αγροκτήματα και πρακτικές βιώσιμης γεωργίας, για να αναπτύξουμε φυτά με την υψηλότερη ποιότητα. Συγκομιδίζουμε τα φυτά όταν έχουν τη μέγιστη συγκέντρωση σε φυτοθρεπτικά συστατικά και τα επεξεργαζόμαστε μέσα σε λίγες ώρες, κάνοντας χρήση με τεχνολογία αιχμής. Είμαστε επίσης προσεκτικοί με τις συνθέσεις των προϊόντων μας και διεξάγουμε πάνω από 25.000 δοκιμές κάθε μήνα, ώστε να διασφαλίζουμε ότι σας παραδίδουμε μόνο καλά και ασφαλή συμπληρώματα.

Η NUTRILITE έχει δεσμευτεί να βοηθά στο γεφύρωμα του διατροφικού κενού. Έτσι μπορούμε όλοι να παραμείνουμε υγιείς και δραστήριοι. 

* Πηγή Euromonitor International Limited. www.euromonitor.com/amway-claims

ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΗ

ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΔΩ

ΚΑΙ 80 ΧΡΟΝΙΑ

Οι σχέσεις είναι σημαντικές στην εργασία και το παιχνίδι. Τα προϊόντα NUTRILITE έχουν χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης από το 1934, με τη δέσμευση των συμπληρωμάτων πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά φυτικής προέλευσης. Από τότε που ο Carl F. Rehnborg χρησιμοποίησε τη γνώση που απέκτησε στην κινεζική ύπαιθρο για να φέρει το πρώτο πολυβιταμινούχο, πολλαπλών μετάλλων καθημερινό συμπλήρωμα διατροφής στην αγορά των ΗΠΑ το 1934, η NUTRILITE έχει επικεντρωθεί για να σας διευκολύνει να είστε στα καλύτερά σας.

Ο Rehnborg ήταν μεταξύ των πρώτων που συνειδητοποίησαν τη σημασία της διατήρησης όλων των θρεπτικών ουσιών των φυτών, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών και των μετάλλων, αλλά επίσης και των ενώσεων που είναι σήμερα γνωστές ως φυτοθρεπτικά συστατικά. Καθώς η επιστήμη απέκτησε χρήσιμες πληροφορίες στις δεκαετίες που μεσολάβησαν, σήμερα γνωρίζουμε ότι τα φυτοθρεπτικά συστατικά είναι ζωτικής σημασίας για μια δραστήρια ζωή. Συνεχίζουμε αυτή την παράδοση στην καινοτομία, εστιάζοντας σε όλα τα τμήματα της παραγωγικής διαδικασίας, καλλιεργώντας φυτά στα δικά μας βιώσιμα αγροκτήματα και συλλέγοντάς τα όταν αποκτήσουν τη μέγιστη συγκέντρωση σε φυτοθρεπτικά συστατικά. Στη συνέχεια επεξεργαζόμαστε τα φυτά γρήγορα, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη φρεσκάδα των προϊόντων μας.

Οκτώ δεκαετίες δέσμευσης στην ασφάλεια, την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη διατροφική επιστήμη αιχμής έχουν κάνει τη NUTRILITE νούμερο ένα επωνυμία σε πωλήσεις βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής στον κόσμο*. Η υγεία σας είναι η κληρονομιά μας. 

* Πηγή: Euromonitor International Limited. www.euromonitor.com/amway-claims

ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ

ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΣ

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ

Δεν κάνουμε συμβιβασμούς σε θέματα ποιότητας. Έχουμε την ιδιαιτερότητα να είμαστε η μόνη παγκόσμια επωνυμία συμπληρωμάτων διατροφής που ακολουθούμε τη φιλοσοφία "από το σπόρο έως το τελικό προϊόν" στις μεθόδους παρασκευής των προϊόντων NUTRILITE.

  • Ξεκινώντας με τους σπόρους, καλλιεργούμε ποικιλίες που επιλέγονται από τους ερευνητές μας, για να σας παραδίδουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.
  • Καλλιεργούμε προσεκτικά τα φυτά μας στα αγροκτήματά μας στις ΗΠΑ, το Μεξικό και τη Βραζιλία, κάνοντας χρήση βιώσιμων μεθόδων χωρίς φυτοφάρμακα.
  • Συλλέγουμε τα φυτά μας όταν αυτά έχουν τα μέγιστα επίπεδα συγκρέντρωσης φυτοθρεπτικών συστατικών.
  • Τα αποξηραίνουμε προσεκτικά και τα επεξεργαζόμαστε μέσα σε λίγες ώρες, για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση θρεπτικών ουσιών στα συμπληρώματά μας.
  • Στέλνουμε τα προϊόντα μας στους καταναλωτές γρήγορα, για να διασφαλίσουμε τη φρεσκάδα και την αποτελεσματικότητά τους.
  • Διεξάγουμε 25.000 ελέγχους ποιότητας κάθε μήνα σε εγκαταστάσεις αιχμής, για να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας παραμένουν στην καλύτερη κατάσταση.

 

Οι ερευνητές μας συνεχίζουν να αναπτύσσουν νέα συμπυκνώματα και καλύτερες συνθέσεις, προσαρμόζοντας τις παραγωγικές μεθόδους της NUTRILITE, ώστε να επωφελούνται από την πρόοδο της τεχνολογίας και των νέων επιστημονικών αντιλήψεων. Αντί να αποθηκεύουμε τα συμπληρώματά μας για ολόκληρους μήνες, τα αποστέλλουμε αμέσως μετά την παραγωγή, ώστε να είναι πιο φρέσκα και πιο ισχυρά. Από τους σπόρους που φυτεύουμε μέχρι τα συμπληρώματα που παραδίδουμε, αναπτύσσουμε τα συστατικά μας σε όλα τα στάδια. Έτσι, μπορούμε όλοι να είμαστε σε αρμονία με τη φύση και τον εαυτό μας. 

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ

ΦΥΣΗ ΝΑ ΜΑΣ

ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ

ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ
ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΟΔΕΙΕΣ 

Γνωρίζουμε ότι πρέπει να έχουμε καλής ποιότητας συστατικά για να δημιουργήσουμε εξαιρετικά προϊόντα. Τα συστατικά της NUTRILITE είναι υψηλής ποιότητας και τα συμπληρώματά μας δεν υποκύπτουν ποτέ σε κανένα συμβιβασμό. Αφήνουμε τη φύση να μας βοηθήσει να καλλιεργήσουμε τα φυτά μας χωρίς ποτέ να χρησιμοποιούμε χημικά φυτοφάρμακα ή λιπάσματα, αλλά στηρίζουμε την παραγωγή στο φυσικό κομπόστ και σε φυσικά ανόργανα στοιχεία για τον αναπλουτισμό του εδάφους. Τα αγροκτήματά μας βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της ειδικής προσέγγισης, εξασφαλίζοντας πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Οι γεωπόνοι μας δοκιμάζουν πάντα νέες ποικιλίες και πρακτικές καλλιέργειας, για να μεγιστοποιήσουμε τα φυτοθρεπτικά συστατικά των φυτών μας. Μερικά από τα συστατικά δεν μπορούν να καλλιεργηθούν στα δικά μας αγροκτήματα λόγω των περιορισμών του κλίματος ή του εδάφους, έχουμε λοιπόν το πρόγραμμα πιστοποίησης αγροκτημάτων NutriCert™ για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα αγροκτήματα που προμηθεύουν φυτικό υλικό την επωνυμία μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και βιωσιμότητας. Κάνοντας χιλιάδες ελέγχους ποιότητας κάθε μήνα, επαληθεύουμε την ποιότητα των 145 διαφορετικών εκχυλισμάτων και ενώσεων της σειράς των συμπληρωμάτων διατροφής, επιβεβαιώνοντας ότι τα προϊόντα της επωνυμίας NUTRILITE είναι πραγματικά εξαιρετικά.

Γιατί δίνουμε τόση προσοχή στη λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας πιο δαπανηρές και εντατικές μεθόδους εργασίας από το συνηθισμένο; Επειδή έχουμε δεσμευτεί να εξασφαλίζουμε ότι τα συστατικά της NUTRILITE είναι υψηλής ποιότητας, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουμε τη γη και το περιβάλλον που μας συντηρεί.

ΑΣ ΖΗΣΟΥΜΕ

ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ

ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ

Η επωνυμία NUTRILITE είναι μία από τις ηγετικές επωνυμίες Συμπληρωμάτων Διατροφής που ασκεί βιώσιμη γεωργία στα αγροκτήματα NUTRILITE σε Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό και Βραζιλία. Με τον έλεγχο κάθε βήματος της παραγωγής των  πλούσιων σε φυτοθρεπτικά συστατικά  συμπληρωμάτων μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε την εκπληκτική ποιότητα που προσφέρει η φύση, κάθε μέρα.

Ράντσο El Petacal, Jalisco, Μεξικό: Τα 1.400 στρέμματα (566 εκτάρια) είναι προνομιούχα εξαιτίας του ιδανικού κλίματος. Με μεγάλη ηλιοφάνεια και βροχοπτώσεις, οι καλλιέργειές μας ξεχειλίζουν από υγιεινά θρεπτικά συστατικά. Διατηρούμε επίσης πειραματικά αγροτεμάχια για την έρευνα των βελτιωμένων ποικιλιών και των σοδειών.

Φάρμα Fazenda Amway Nutrilite do Brasil, Ubajara, Βραζιλία: Με 4.100 στρέμματα (1.660 εκτάρια), πρόκειται για τη μεγαλύτερη φάρμα μας. Επιλύουμε τα περισσότερα προβλήματα παρασίτων και ασθενειών προληπτικά, εξισορροπώντας με φυσικές μεθόδους τις θρεπτικές ουσίες στο έδαφος. Έχουμε επίσης 300 βοοειδή για να παρέχουν φυσικά λιπάσματα, που συμβάλλουν σε γερά και υγιή φυτά.

Φάρμα Trout Lake, στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον, ΗΠΑ: Μία σχεδόν θαυματουργή τοποθεσία στους πρόποδες του Όρους Cascade. Το αγρόκτημα NUTRILITE αρδεύεται από τον παγετώνα που εκβάλλει στον ποταμό Salmon κι όλη η περιοχή της κοιλάδας ασκεί μόνο βιώσιμη γεωργία. Τα ψηλά βουνά ενεργούν ως φραγμός, προστατεύοντας αυτό το μικρό Shangri-La από τα φυτοφάρμακα και τα χημικά λιπάσματα της συμβατικής γεωργίας, καθώς και τους ρύπους της σύγχρονης ζωής.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΣΟ

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ

ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ 

Τα προϊόντα της επωνυμίας NUTRILITE έχουν σαν στόχο να σας κάνουν να προσεγγίζετε το καλύτερό σας. Στο Ινστιτούτο Υγείας Nutrilite οι ερευνητές μας εφαρμόζουν τη Φιλοσοφία Βέλτιστης Υγείας της Nutrilite, ένα πλαίσιο για να κάνουμε τον τρόπο ζωής μας όσο πιο υγιεινό μπορούμε.

Έρευνες έχουν δείξει ότι για να ζήσουμε καλύτερα πρέπει να σταματήσουμε τις ανθυγιεινές συνήθειες, αποφεύγοντας το κάπνισμα, γυμναζόμενοι τακτικά και κάνοντας μια ισορροπημένη διατροφή. Αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Η πολυάσχολη ζωή μας παρεμβαίνει και συχνά χάνουμε τον ζωτικής σημασίας νυχτερινό ύπνο, προσθέτοντας άγχος και ένταση στην ικανότητα του οργανισμού μας να αυτο-αναρρώνει.

Μαθαίνουμε όλο και περισσότερα κάθε μέρα σχετικά με την επίδραση της γενετικής στις προοπτικές για την υγεία μας. Η υψηλή αρτηριακή πίεση, ο καρκίνος και οι καρδιοπάθειες είναι ασθένειες που συχνά αντιμετωπίζουν οι οικογένειες. Η γνώση των παραγόντων κινδύνου μάς επιτρέπει να έχουμε καλύτερο έλεγχο της υγείας μας και να αντισταθμίζουμε αυτούς τους κινδύνους. Βέλτιστη υγεία δεν σημαίνει τέλεια υγεία, αλλά να προσαρμόζουμε τον τρόπο που ζούμε λαβάνοντας υπόψη τον τρόπο ζωής μας, τη γενετική ιστορία, τις συνήθειες και το στρες, για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Η διατροφή είναι ένα από τα πρώτα βήματα για την επίτευξη της βέλτιστης υγείας. Διασφαλίζοντας ότι καταναλώνουμε τη σωστή ποικιλία τροφίμων κάθε μέρα, μπορούμε να υποστηρίξουμε το ανοσοποιητικό μας και να επανορθώνουμε την καθημερινή ζημιά που προκαλεί η ρύπανση και το στρες. Η ενσωμάτωση της φιλοσοφίας υγείας της NUTRILITE στην καθημερινή μας ζωή, είναι ένα καλό βήμα για να πυροδοτήσει το πάθος για την υγιεινή ζωή.