ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟ

Θέμα 3,1 εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο εξαιτίας του υποσιτισμού. Τα 5α γενέθλια ενός παιδιού είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την επιβίωση!

Λύση Η NUTRILITE™ ανάπτυξε το NUTRILITE Little Bits, ένα συμπλήρωμα μικροθρεπτικών συστατικών για τον υποσιτισμό, ενισχυμένο με ενεργά, φυτικά συστατικά.

Αποτελέσματα Η καμπάνια Nutrilite Power of 5 - έχει ως στόχο να βοηθήσει τα παιδιά να γιορτάσουν το 5ο έτος της ηλικίας τους με καλή υγεία.

Η Δύναμη των 5ων Γενεθλίων Αν τα παιδιά κάτω των 5 ετών υποφέρουν από ελλείψεις σε μικροθρεπτικά συστατικά, αυτό μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο θανάτου ή να έχει σαν αποτέλεσμα τη διαταραγμένη σωματική και ψυχική ανάπτυξη (βλέπε Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας). Το Little Bits δίνει στα ευάλωτα παιδιά την ευκαιρία να κάνουν τα 5α τους γενέθλια με ένα πλήρως ανεπτυγμένο εγκέφαλο και οργανισμό.

Συνεργασίες και NUTRILITE Power of 5 Η καμπάνια Nutrilite Power of 5 τονίζει τις κρίσιμες σχέσεις, που είναι απαραίτητες για την υποστήριξη της διατροφικής, σωματικής και συναισθηματικής υγείας των παιδιών. Η πρώτη κρίσιμη σχέση είναι μεταξύ μητέρας και παιδιού. Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη και των δύο. Η Amway και η NUTRILITE έχουν σημαντικές συνεργασίες με ΜΚΟ όπως η CARE, που παρέχει άλλα σημαντικά οφέλη στα παιδιά, όπως τρόφιμα και εκπαίδευση. Η 5η κρίσιμη συνεργασία είναι ανάμεσα σε εσάς και τα παιδιά που επωφελούνται από το Little Bits.

Το Δώρο Σας για τα 5 Η CARE είναι ο παγκόσμιος εταίρος για τη συγκέντρωση κεφαλαίων. Η δωρεά σας στην CARE βοηθά τα παιδιά που λαμβάνουν τα NUTRILITE Little Bits. Η δωρεά για 1 μήνα για 1 παιδί είναι 10 δολάρια, για ένα χρόνο είναι 120 δολάρια.